top of page
IMG_7458.jpg

Hej,

 

Att jag blev -trädgårdsmästare har länge varit självklart för mig, då jag alltid älskat naturen, färg och form. I detta yrke, har jag möjligheten att kombinera alla dessa intressen i ett. Resan började när jag efter 12 år som fotomodell i New York och Europa flyttade tillbaka till Stockholm, fick två barn och senare började läsa till trädgårdsmästare på Skillebyholm. Min praktik gjorde jag på Rosendals Trädgårdar.

 

Sedan flera år, driver jag mitt eget företag och gör allt från -trädgårdsritningar,  -trädgårdsskisser, -växtförslag, -beskärningar, specialanpassade                     -blomsterarrangemang för olika events, -gardenstaging, -planteringar för restauranger, -terrasser, kurser, och -blommor/växter för fotograferingar. 

 

Jag arbetar nära varje enskild kund, lyssnar in på vad som passar för dem, både vad gäller utseende och den praktiska skötseln. Det tar tid att få en fin trädgård, tänket och planeringen är långsiktigt.  

 

Mina uppdragsgivare är privatkunder, bostadsrättsföreningar, restauranger, företag som till exempel NCC, Green Landscaping m fl.

Har du inte varit intresserad av trädgård tidigare – kommer du bli det nu!

bottom of page